mayromatisΓια την απασχόληση εργαζομένων του δήμου κατά τη διάρκεια των ωραρίου, σε χώρους της υπηρεσίας για προεκλογικούς σκοπούς καταγγέλλει τη διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού ο Σύλλογος Εργαζομένων.

Σε ανακοίνωση έντεκα σημείων για τα προβλήματα των εργαζομένων του Δήμου Θερμαϊκού ο Σύλλογος, αφού αναφέρεται στα γενικά θέματα (ανασφάλεια, αξιολόγηση, υγιεινή και ασφάλεια κ.λπ.) καταλήγει: «Εφιστούμε την προσοχή της διοίκησης για την απασχόληση εργαζομένων κατά τη διάρκεια του ωραρίου και σε χώρους υπηρεσίας για προεκλογικούς σκοπούς». Είναι προφανές ότι οι αποτυχημένοι της σημερινής διοίκησης, οι οποίοι με άλλον επικεφαλής διεκδικούν και πάλι την ψήφο των δημοτών, εξακολουθούν ακόμη και δέκα ημέρες πριν από τις εκλογές να μη σέβονται τίποτα και να συμπεριφέρονται σαν να είναι ο δήμος τσιφλίκι τους και οι εργαζόμενοι υπάλληλοι στις προσωπικές τους δουλειές. Πέρα από την έλλειψη δεοντολογίας –άλλωστε ποτέ δεν είχαν τέτοιες ευαισθησίες- είναι σαφές ότι τίθεται ζήτημα νομιμότητας.

Ο συνδυασμός «Θερμαϊκός – Νέα Πορεία» και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης καταγγέλλουν τη συμπεριφορά και τη νοοτροπία των διοικούντων στους πολίτες του δήμου Θερμαϊκού, ενώ θα προσφύγουν σε όλα τα αρμόδια για την τήρηση της νομιμότητας όργανα της Πολιτείας, προκειμένου η αθλιότητα να σταματήσει και όσοι την επιδιώκουν να απολογηθούν.