ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

mayromatisΗ οικονομική κρίση αλλά και η πρόσφατη ιστορία μας διδάσκουν ότι η διχόνοια, ο αρχηγισμός και η πολυδιάσπαση είναι αιτίες δεινών. Αντίθετα όταν  είμαστε  ενωμένοι μεγαλουργούμε. Σήμερα στον Θερμαϊκό, η λύση στα μεγάλα μας προβλήματα είναι μία:  να ενώσουμε δυνάμεις.

 

Οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου, μας βρίσκουν πάλι σε διαφορετικές παρατάξεις που διεκδικούν την διοίκηση του Δήμου. Αφού δεν μπορέσαμε να ενωθούμε όλοι μας σε μια μεγάλη δύναμη και να παλέψουμε μαζί, ας διεκδικήσουμε το μέγιστο.

Ας προσπαθήσουμε να δυναμώσουμε. Να ενωθούμε  όλοι μαζί πάνω από παρατάξεις και κόμματα, για να πετύχουμε επιτέλους ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

Γιατί αν δεν την πετύχουμε εμείς την ανάπτυξη αυτή, θα την κάνει το ΤΑΙΠΕΔ με τους αποικιακούς όρους που αυτό εφαρμόζει. Γιατί αν δεν την  κάνουμε εμείς η εγκαταλελειμμένη καθημερινότητα θα μας πνίξει.

Σας καλώ όλους να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, να ενεργήσουμε ως υπεύθυνοι πολίτες. Να ενωθούμε και να δώσουμε μια γροθιά στο κατεστημένο. Να κάνουμε την μεγάλη αντιστροφή παντού.

 

Σας καλούμε όλους που έχετε την δύναμη να υπερβείτε την διχόνοια,  τον μικροκομματισμό και όσα μας οδήγησαν στη σημερινή δύσκολη κατάσταση, όλους όσους θέλετε να αγωνιστείτε για το μέλλον των παιδιών μας, να συσπειρωθούμε στην ενωτική αυτή πρωτοβουλία.

 

Γιάννης Μαυρομάτης

Υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού

Επικεφαλής συνδυασμού “Θερμαϊκός Νέα Πορεία”