shma

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Θερμαϊκός – Νέα Πορεία” και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης εκλήθη να συμμετάσχει στο debate που διοργανώνουν στην Περαία μία τοπική εφημερίδα κι ένα τοπικό site.

Ο Γιάννης Μαυρομάτης θα ήθελε πολύ να συμμετάσχει σε debate, στο οποίο θα τηρηθούν οι γενικότεροι όροι που ισχύουν σε αυτού του τύπου τις προεκλογικές διαδικασίες.
Συγκεκριμένα: να πραγματοποιηθεί το debate αμέσως μετά την οριστικοποίηση των υποψηφιοτήτων, δηλαδή μετά τις 27 Απριλίου, με συντονιστή δημοσιογράφο κοινής αποδοχής και συνεννόηση ως προς τους όρους διεξαγωγής του. Όλα αυτά ζητήθηκαν εξ’ αρχής, αλλά οι διοργανωτές δεν τα αποδέχθηκαν, κι έτσι ο Γιάννης Μαυρομάτης δεν συμμετέχει στο συγκεκριμένο debate.
Σήμερα το απόγευμα, όπως είναι προγραμματισμένο από καιρό, ο Γιάννης Μαυρομάτης θα βρίσκεται στους Νέους Επιβάτες (5.30 μ.μ.), σε συνάντηση με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων του δήμου, και στην Επανομή (8 μ.μ.), σε συζήτηση ανοιχτού διαλόγου με μέλη της Κίνησης Πολιτών Επανομής.