midia saganaki

Υλικά

500 γρ. μύδια καθαρισμένα

1 πιπεριά καυτερή

1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο

1 κουτ. της σούπας μουστάρδα σκόνη

Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη ,μαϊντανό

1/2 φλιτζάνι φέτα τριμμένη

Εκτέλεση

Σε ένα σαγανάκι βάζουμε λίγο νερό, προσθέτουμε το λάδι και όλα τα υλικά (πιπεριά ψιλοκομμένη, μουστάρδα, μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη ) εκτός της φέτας.

συνταγή : serafim

Μόλις αρχίζει να βράζει βάζουμε τα μύδια τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για λίγα λεπτά και λίγο πριν τα κατεβάσουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε και τη φέτα.