LOGO

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ  – ΔΗ..Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. – ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 2015

Χριστουγεννιάτικη Δράση “Πες ευχαριστώ”

Τα φετινά Χριστούγεννα σας καλούμε να στηρίξετε τη δράση του Δήμου Θερμαϊκού “Πες ευχαριστώ” και να συμμετέχετε κι εσείς με τον τρόπο σας σε αυτήν τη δυνατή, άρρηκτη και πολύτιμη αλυσίδα αγάπης. Αυτήν την αλυσίδα που εσείς είστε ένας από τους πολυτιμότερους κρίκους της.

AFISA-THANKSΕυχαριστώ, λοιπόν. 4 συλλαβές. 9 λέξεις. 1000 νοήματα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη στήριξη, για τη συμβουλή, για το χέρι βοηθείας, για τη συγχώρεση, για τη καθοδήγηση, για την αγκαλιά, για το χθες, για το σήμερα και το αύριο. Ας πούμε κι εμείς το δικό μας μοναδικό, ξεχωριστό, ανιδιοτελές ευχαριστώ.

Αυτά τα Χριστούγεννα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κάνουμε εμείς το πρώτο βήμα για να κάνουν κι εκείνοι με τη σειρά τους το επόμενο. Κοινοποιήστε τη δράση “Πες ευχαριστώ”, μοιραστείτε την, προτρέψτε τους αγαπημένους σας να συμμετέχουν κι αυτοί σε αυτό το διαδραστικό γαϊτανάκι ζεστασιάς και αλήθειας.

Στείλτε κι εσείς το δικό σας ξεχωριστό ¨ευχαριστώ” στην ηλεκτρονική διεύθυνση poltherm@gmail.com ή στη σελίδα μας στο facebook ,  # πες Ευχαριστώ  και χαρίστε χαμόγελα, συγκίνηση και τρυφερότητα στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα σας και σας προσέφεραν στιγμές χαραγμένες και αναλλοίωτες στο χρόνο. Γίνε εσύ ο επόμενο κρίκος. Πες εσύ το επόμενο ευχαριστώ.

Η δράση  θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκ 2014

Τηλ. Επικοινωνίας: 23923-30.363, ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.