Δώρο ζωής από τους κατοίκους του Δήμου Θερμαϊκού στο συνάνθρωπο!

tsamaslis

aimodosiaΜε κεντρικό σύνθημα «Δώσε δύο λεπτά από το χρόνο σου, σώσε μία ζωή», διοργανώνεται αύριο, Παρασκευή, από τις 9 το πρωί έως και τη μία το μεσημέρι,εθελοντική αιμοδοσία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Επιβατών.

Από την πρώτη στιγμή, τόσο ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής, όσο και τα μέλη του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους», έχουν δηλώσει πως θα δώσουν το «παρών», συμμετέχοντας έτσι σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία, ενώ παράλληλα καλούν και όσους συνδημότες μας μπορούν να συνεισφέρουν για το κοινό όφελος.

Η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι τα «όπλα» μας σε μία δύσκολη εποχή και ο καθένας από εμάς οφείλει να δείχνει την ανθρωπιά του με πράξεις.

Κανείς δεν πρέπει να μένει αμέτοχος, απαθής, μπροστά στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο διπλανός μας, διότι η υγεία είναι τα ύψιστο αγαθό!

Για το λόγο αυτό, ευαισθητοποιούμαστε όλοι, κινητοποιούμαστε όλοι, αφιερώνουμε ελάχιστο χρόνο από τις δουλειές μας, και δίνουμε λίγο από το αίμα μας!

Γινόμαστε εθελοντές αιμοδότες, γιατί αύριο, μπορεί να είμαστε εμείς αυτοί που θα έχουμε ανάγκη από αίμα.

Μη διστάζεις, μη γυρίζεις την πλάτη, δώσε αίμα. Κάνε το καλό για το διπλανό σου, και για ΣΕΝΑ!