ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2

Πρωταθλητής Ελλάδας στην πρώτη του μόλις χρονιά μετά τον Αχιλλέα Περαίας αναδείχτηκε ο Θάνος Τσιπιρτίμης με την Κ15 του Ολυμπιακού.

Καλύτερο δώρο δεν θα μπορούσε να υπάρξει για τον μικρό που την παραμονή των 15ων γενεθλίων του (γεννημένος 6-4-1999), η ομάδα του νίκησε στον τελικό Κ15 Ελλάδας τον ΠΑΟΚ με 1-0.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣΤα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους: σε 20 αγώνες της κανονικής περιόδου υπήρξε 1 από τους μόνο 6 ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ15 του Ολυμπιακού που πήρε μέρος και στους 20 αγώνες, πέτυχε 7 γκολ από τα συνολικά 61 της ομάδας και ήταν βασικός σε όλους, βάζοντας το δικό του λιθαράκι στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Θάνος Τσιπιρτίμης συνεχίζει χωρίς πολλά λόγια, αθόρυβα να καλλιεργεί και να χτίζει μια λαμπρή καριέρα με όπλα του την προσήλωση και την αφοσίωση στο στόχο που είναι σαφής και συγκεκριμένος: ποδόσφαιρο.

Ο Αχιλλέας Περαίας συγχαίρει το Θάνο και την ομάδα του για την επιτυχία αυτή, και αναγνωρίζει στο πρόσωπο του ένα εξαιρετικό πρότυπο και παράδειγμα για άλλα παιδιά της ακαδημίας του να ακολουθήσουν.