eyath1456169684Την πρόσληψη 150 εργαζομένων τους αμέσως επόμενους μήνες στην Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε τη Δευτέρα από τη Θεσσαλονίκη ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, αρμόδιος για θέματα διοικητικής μεταρρύθμισης, Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Ο κ. Βερναρδάκης, αφού ευχήθηκε στη νέα διοίκηση της ΕΥΑΘ για την ανάληψη των καθηκόντων της, διαβεβαίωσε ότι στόχος είναι «η αναβάθμιση κι ο εκσυγχρονισμός της εταιρείας, με πρώτη προτεραιότητα τη στελέχωσή της με νέο προσωπικό».

«Μας ενδιαφέρει η αξιοποίηση του χαρτοφυλακίου της ΕΥΑΘ, οι πολιτικές ενίσχυσης της εταιρείας και αυτή ακριβώς η ανάπτυξή της είναι που μπορεί να της προσδώσει προστιθέμενη αξία», επισήμανε ο υπουργός, διαβεβαιώνοντας ότι το «Δημόσιο θα παραμείνει πλειοψηφία στο μετοχικό κεφάλαιο, ενώ θα κρατήσει και το μάνατζμεντ της εταιρείας».

Από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ, Γ. Κρεστενίτης, επανέλαβε τη σημασία της πρόσληψης νέου επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού, όπως και την επιμονή του στην ανάγκη διασφάλισης του δημόσιου χαρακτήρα του νερού.