foto mavridis1Τον έφηβο πρωταθλητή στο kick boxing, στην κατηγορία εφήβων, στα μείον 63 κιλά Δημήτρη Μαυρίδη, που είναι δημότης Θερμαϊκού δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης.

Ο νεαρός αθλητής συμμετείχε πρόσφατα σε διεθνές πρωτάθλημα στο Μπρίστολ της Μεγάλης Βρετανίας και κάτέκτησε την 1η θέση στο ομαδικό και την 3η θέση στο ατομικό, κάτι που αποτελεί εξαιρετική διάκριση για τον ίδιο και για την Ελλάδα. Ο Γ. Μαυρομάτης συνεχάρη τον αθλητή και του επεσήμανε ότι η επιτυχία του αντανακλά στον αθλητισμό της ευρύτερης περιοχής.

Επίσης, ο δήμαρχος εξήγησε στο νεαρό αθλητή ότι η επιτυχία του γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια όλους τους συνδημότες, ενώ τον αναβιβάζει σε πρότυπο για τους συναθλητές, τους συμμαθητές και τους φίλους του. «Ο αθλητισμός είναι από τις ωραιότερες και πιο ενδιαφέρουσες ασχολίες ενός ανθρώπου, διότι γυμνάζει πνεύμα και σώμα, ενώ ταυτόχρονα –ιδιαίτερα στους νεότερους- καλλιεργεί την ευγενή άμιλλα και διδάσκει ότι ο ανταγωνισμός έχει κανόνες και δεοντολογία» σημείωσε ο δήμαρχος, ο οποίος επανέλαβε ότι ο δήμος έχει πρόγραμμα ενίσχυσης των αθλητικών υποδομών και των  συλλόγων της περιοχής, ώστε να αθλούνται όσο το δυνατόν περισσότεροι δημότες.